08.des.2021 08:31:20 | Annonsørinnhold fra Europower Partner

40 sommerjobber i Lundin Energy Norway

40 sommerjobber i Lundin Energy Norway

Er du student som skal bli ingeniør, geolog, økonom eller kanskje noe innen IT eller logistikk? Vi har opp mot 40 ledige sommerjobber i 2022. En super mulighet til å skaffe deg verdifull arbeidserfaring fra et av Norges ledende olje- og gasselskaper.

Vi tilbyr sommerengasjementer innen et bredt spekter av fagdisipliner. En sommerjobb hos oss gir deg verdifull og relevant erfaring.

Du får muligheten til å jobbe med interessante faglige utfordringer knyttet til reelle pågående prosjekter. Samtidig blir du kjent med olje- og gassindustrien og med Lundin Energy Norway som arbeidsgiver.

Lundin er en erfaren utbygger og driftsoperatør på norsk sokkel. Vi er omlag 400 ansatte som utforsker nye ideer, nye løsninger og finner nye svar. Det er derfor vi kaller oss ‘utforskere av natur’.

Nå leter vi etter studenter som har den samme utforskertrangen og som kan bidra med nye ideer. De rette kandidatene er nysgjerrige og fleksible personer som trives med både teamarbeid og selvstendige oppgaver. Flere av dagens ansatte i Lundin startet her som sommervikar.

Hva får du jobbe med?
Vi tar inn studenter til så godt som alle avdelinger i selskapet. Det betyr at vi ser etter både de som studerer de tradisjonelle petroleumsfagene som boring, geologi, petrofysikk og petrokjemi. Men vi har også jobber innen IT, økonomi, forbedringsarbeid, og innen dataanalyse og datavisualisering.

Du får jobbe med reelle prosjekter sammen med flinke og erfarne ansatte. Noe av tiden bruker sommerstudentene sammen for å bli bedre kjent med industrien og med Lundin som selskap.

Og ikke minst blir dere kjent med hverandre. Det arrangeres ulike sosiale aktiviteter gjennom sommeren.

Søknad om sommerjobb i Lundin Norway sendes elektronisk via vår karriereportal innen 20. januar 2022. Du kan enkelt legge inn søknad ved å benytte LinkedIn-profilen din.

Gå inn på linken under til den eller de avdelingene du har lyst til å jobbe i. Så ses vi kanskje til sommeren!

Her er noen av de som jobbet hos oss sommeren 2021. Kanskje er det din tur i 2022?

IMG_7813-1320x880

ENERGIAKADEMIET-PARALLAX

 

Flere poster

5 råd fra erfarne til yngre ledere

Etter å ha jobbet tett på ledere og ledergrupper i mange år, er det interessant å legge merke til...

Les mer

Hva vil du jeg skal bidra med på dette møtet?

Flere undersøkelser viser at inntil halvparten av alle møter på jobben oppleves som lite effektive...

Les mer

De kulturintelligente bedriftene vil overleve

Skrevet av: Tone S. Ringstad, Founder and CEO, CULTURE INTELLIGENCE

Vi er i en brutal dagen derpå,...

Les mer