Europower PartnerNTNU Energi


Om selskapet

NTNU Energi er ett av fire tematiske satsingsområder på NTNU i perioden 2014 - 2023. Vi representerer NTNUs energiforskning, som omfatter rundt 600 forskere. Vårt mål er å øke tverrfaglighet, innovasjon, finansiering, samfunnsnytte og kommunikasjon av NTNUs energiforskning.

Det strategiske satsingsområdet er en inngangsportal til NTNUs energiforskning for representanter fra næringsliv, politikk, media og akademia. Vi er en pådriver for tverrfaglig forskning, samarbeid og innovasjon på energifeltet. 

Gjennom å utvikle strategier, sette i gang aktiviteter og skape møteplasser hjelper vi energimiljøene med å øke samarbeid, innovasjon, og finansiering. Vi er en døråpner mot industri og andre eksterne aktører, og hjelper til med å løfte tema og kunnskap opp og ut i samfunnsdebatten ved å blant annet gi råd til politikere og myndigheter.


Kontaktinfo

Johan Einar Hustad, Direktør NTNU Energi

Tlf: 918 97 513

johan.e.hustad@ntnu.no 

 

Annika Bremvåg, Kommunikasjonsansvarlig NTNU Energi 

Tlf: 483 10 230 

annika.bremvag@ntnu.no

 

Besøksadresse

Campus Gløshaugen, NTNU
Varmetekniske laboratorier, Rom A102B
Kolbjørn Hejes vei 1A
7491 Trondheim


Partnerside

Klikk her for bli bedre kjent med selskapet.


 

Europower Partner

Europower.no har mer enn 4500 digitale abonnenter. Vår primære målgruppe er beslutnigstakere i og omkring fornybar energibransje.

Som Europower Partner kan du nå ut med ditt budskap til vår målgruppe. 

Du får også tilgang til et unikt nettverk og erfaringsdeling med nøkkelpersoner som jobber med markedsføring og kommunikasjon i energibransjen.

Se oversikt over Europower Partnere.

 

Godkjente Energibyråer

Europowers kommersielle avdeling samarbeider med utvalgte byråer for å kunne yte best mulig service til vårt nettverk med Europower Partnere.

De utvalgte byråene har betegnelsen ENERGIBYRÅER.

Se oversikt over godkjente ENERGIBYRÅER.

Søk om å bli ENERGIBYRÅ.

Vilkårsdokument: Andre Tjenester