Europower PartnerItera


Om selskapet

Itera ble grunnlagt i 1998, og er et av de mest erfarne teknologiselskapene i Norden. Ved å kombinere vår ekspertise innen teknologi, design og forretningsrådgivning hjelper vi kundene våre med nåværende og fremtidige utfordringer. Vår drivkraft er å bruke kompetansen vår til å løse virkelige problemer – for virkelige mennesker.

Vår visjon - MAKE A DIFFERENCE

Å utgjøre en forskjell krever nye måter å tenke på, nye teknologier og nye arbeidsmetoder. I Itera er innovasjon en del av DNA-et vårt.

Å eksperimentere innebærer både å feile og lykkes, og vi er ikke redde for å feile når det bidrar til å utvikle oss. Vi er drevet av teknologi, og vi brenner for styrken den har til å utgjøre en forskjell.

Itera har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Island, Slovakia, Polen, Ukraina og Tsjekkia. Vi leverer innovative løsninger og tjenester til rundt 20 land, inkludert alle nordiske land.


Kontaktinfo

Kontakt


Partnerside

Klikk her for bli bedre kjent med selskapet.


 

Europower Partner

Europower.no har mer enn 4500 digitale abonnenter. Vår primære målgruppe er beslutnigstakere i og omkring fornybar energibransje.

Som Europower Partner kan du nå ut med ditt budskap til vår målgruppe. 

Du får også tilgang til et unikt nettverk og erfaringsdeling med nøkkelpersoner som jobber med markedsføring og kommunikasjon i energibransjen.

Se oversikt over Europower Partnere.

 

Godkjente Energibyråer

Europowers kommersielle avdeling samarbeider med utvalgte byråer for å kunne yte best mulig service til vårt nettverk med Europower Partnere.

De utvalgte byråene har betegnelsen ENERGIBYRÅER.

Se oversikt over godkjente ENERGIBYRÅER.

Søk om å bli ENERGIBYRÅ.

Vilkårsdokument: Andre Tjenester