Europower PartnerFornybar Norge


Om selskapet

Fornybar Norge er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for hele fornybarnæringen. Vi jobber for fornybare og bærekraftige energiløsninger som bidrar til å kutte klimagassutslipp og skape nye arbeidsplasser og inntekter for Norge.

Vi har medlemmer i hele verdikjeden, inkludert fornybar energiproduksjon på land og til havs, nettselskaper, entreprenører, strømsalg, leverandører og rådgivere.

Fornybar Norges strategiske mål

Vi har alle et ansvar for å sikre at verden er et godt sted å være. Både i dag og i fremtiden. I Fornybar Norge bidrar vi til begge deler. Hver dag går det over 30.000 mennesker på jobb for å gjøre livene våre litt lysere, litt varmere og litt mer bærekraftig. Sammen jobber vi for en felles visjon: Å gjøre Norge til verdens første fornybare og fullelektriske samfunn.

 


Kontaktinfo

post@fornybarnorge.no

Telefon 23 08 89 00

Våre ansatte


Partnerside

Klikk her for bli bedre kjent med selskapet.


 

Europower Partner

Europower.no har mer enn 4500 digitale abonnenter. Vår primære målgruppe er beslutnigstakere i og omkring fornybar energibransje.

Som Europower Partner kan du nå ut med ditt budskap til vår målgruppe. 

Du får også tilgang til et unikt nettverk og erfaringsdeling med nøkkelpersoner som jobber med markedsføring og kommunikasjon i energibransjen.

Se oversikt over Europower Partnere.

 

Godkjente Energibyråer

Europowers kommersielle avdeling samarbeider med utvalgte byråer for å kunne yte best mulig service til vårt nettverk med Europower Partnere.

De utvalgte byråene har betegnelsen ENERGIBYRÅER.

Se oversikt over godkjente ENERGIBYRÅER.

Søk om å bli ENERGIBYRÅ.

Vilkårsdokument: Andre Tjenester