Europower PartnerBuhr


Om selskapet

EN NY MÅTE Å TENKE HR PÅ

BUHR bistår bedrifter med HR på en ny måte. Løsningen vår innebærer mer fleksibilitet og lavere risiko, samtidig som de ansatte og det HR-faglige ivaretas av spesialister på området.

Gründer Bjørg Ueland har fått med seg et team av rådgivere som alle har fagrettet utdannelse og bred erfaring innenfor HR/personal, og som setter fagområdet sitt høyt.

BUHR forvalter personalrådgivning på en måte som ivaretar både ledelse, ansatte og eiere. Vi jobber bransjeuavhengig, er en ærlig og direkte sparringspartner, og tar hånd om alle personalrelaterte spørsmål og utfordringer.

Med oss som samarbeidspartner får du fleksibilitet, faglig styrke og kostnadsbesparelse – og vi tilpasser oss hele veien det bedriften har behov for. Kontakt oss gjerne for en samtale om hvordan vår kompetanse best kan komme din bedrift til gode.


Kontaktinfo

Bjørg Ueland
Daglig leder

bjorg_ueland@buhr.no
+47 941 61 582

Øvrig kontakt


Partnerside

Klikk her for bli bedre kjent med selskapet.


 

Europower Partner

Europower.no har mer enn 4500 digitale abonnenter. Vår primære målgruppe er beslutnigstakere i og omkring fornybar energibransje.

Som Europower Partner kan du nå ut med ditt budskap til vår målgruppe. 

Du får også tilgang til et unikt nettverk og erfaringsdeling med nøkkelpersoner som jobber med markedsføring og kommunikasjon i energibransjen.

Se oversikt over Europower Partnere.

 

Godkjente Energibyråer

Europowers kommersielle avdeling samarbeider med utvalgte byråer for å kunne yte best mulig service til vårt nettverk med Europower Partnere.

De utvalgte byråene har betegnelsen ENERGIBYRÅER.

Se oversikt over godkjente ENERGIBYRÅER.

Søk om å bli ENERGIBYRÅ.

Vilkårsdokument: Andre Tjenester