PODCAST

Lyden av energi

 

 

 

ENERGIDEBATTEN

 

ENERGIDEBATTEN og ENERGIAKADEMIET er en podcast fra Europower Partner. 

 

FORNYBAREN

 

Fornybaren - en podkast fra Energi Norge med alle rettigheter innen fornybar energi - med bartenderne Bendik Solum Whist og Aslak Øverås. I Fornybaren serveres dagsaktuelle problemstillinger innen fornybar energi, elektrifisering, teknologi og europeisk klima- og energipolitikk. Stikk innom, da vel!

 

ENERGI OG TEKNOLOGI

Energi og teknologi er en podkast fra Agder Energi. Vi inviterer kunnskapsrike gjester til å snakke om et bredt spekter av temaer knyttet til energi, teknologi og innovasjon, og hva som skjer når disse feltene møtes. Eksperter fra næringsliv, forskning, politikk og samfunn deler sin kunnskap i denne podkasten. God lytting!

 

GRØNN SONE FRA FORTUM


I GRØNN SONE fra Fortum inviterer Stian Mathisen i Fortum til en elektrisk samtale om utfordringer og muligheter i overgangen til et fullelektrisk samfunn.

 

Energy Transition Podcast


I NTNUs energiomstillings-podcast inviteres eksperter fra europeisk industri, samfunn, politikk og akademia for å diskutere overgangen til bærekraftige energisystemer. Få kunnskap som gir deg og din organisasjon evnen til strategisk posisjonering i fremtidens energimarkeder.