Tradisjon tro så legger vi tilrette for nettverksbygging FØR, UNDER og ETTER Høydekonferansen. Vi har tatt en prat med Yngve André Grüner.
Hvor jobber du, og hva jobber du med?
Jeg jobber i AAK Safety AS, vi har tre kurssenter/lokasjoner, Larvik, Bergen og Åndalsnes. Jeg er daglig leder og min arbeidsplass er på hovedkontoret vår på Åndalsnes.
Hva mener du er den største utfordringen med tanke på sikkert arbeid i høyden?
Kompetanse er en utfordring, AAK Safety har deltatt i arbeidet med NS 9610 og vi har stor tro på at dette vil være en standard som vil løfte hele bransjen som jobber i høyden.
Vi som kurstilbydere har to viktige standarder å forholde oss til NS 9600 og NS 9610, med riktig utstyr og riktig kunnskap er jeg overbevist om at dette vil dra bransjen i riktig retning.
Vi må ikke glemme at det er veldig mange som tar sikkert arbeid i høyden på alvor, de har riktige kurs, gjennomfører årlige treninger, har og trenger på redningsberedskap og har utstyr tilpasset oppgavene som skal løses.
Har du deltatt på Høydekonferansen tidligere?
AAK Safety startet opp høydekonferansen i 2007, vi så behovet for at næringen og myndigheter kunne treffes å diskutere tematikken rundt sikkert arbeid i høyden.
Etter hvert ble konferansen for stor for oss og vi er glade for at Europower kunne videreføre konferansen.
Jeg har deltatt på konferansen i stort sett alle år siden oppstarten i 2007
Hva er din forventning til Høydekonferansen 2022?
Høydekonferansen har alltid hatt et godt program, forventer at det i år også vil være spennende innlegg. Alle på konferansen har fokus på sikkert arbeid i høyden, det blir kjekt å treffe andre med samme fokus.
Håper å treffe mange trivelige personer og så håper jeg at jeg kan lære noen nytt i år også.
Ønsker alle en god konferanse!