ENERGI­KALENDEREN

VIKTIGE MØTEPLASSER I EN BRED ENERGIBRANSJE

 

REGISTRER DITT ARRANGEMENTZerokonferansen 2023


Om arrangementet

Zerokonferansen 2023 skjer 2.november på The Hub i Oslo.

Zerokonferansen er ZEROs flaggskip. Her møtes vi til årets viktigste klimadebatter- og dypdykk, vi løfter frem klimaløsningene og presenterer gode forslag til effektiv klimapolitikk. Zerokonferansen er Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima, energi og grønn vekst. Programmet bygges rundt årets viktigste tema innenfor klimasaken.

Hvert år samles opp til 900 deltakere - blant dem de viktigste beslutningstakerene fra myndigheter, politikk og næringsliv. Tidligere deltakere inkluderer statsministeren, kronprinsen, statsråder, partiledere, internasjonale og norske toppledere, fageksperter og teknologi-, strategi- og bærekraftledere


Program

Det haster, men det er også mye vi kan gjøre. Det sier vi i ZERO, og det sier FNs klimapanel. På mindre enn sju år skal vi mer enn halvere norske utslipp. Rike land bør komme til null tidligere enn 2050. Vi må bruke teknologien vi har til å kutte utslipp raskt, og vi må utvikle nye løsninger for å komme til null. Vi må kutte utslipp mye raskere, samtidig som vi tar vare på natur og demokrati.

Nå beveger de store økonomiene og de store pengene seg i grønnere retning, mens Norge tjener store penger på energikrise og fossile ressurser. Hvordan får vi utslippene raskere ned her hjemme? Hvordan bidrar vi mer til det globale grønne skiftet?

På Zerokonferansen varmer vi opp til COP28, og teller ned til 2030.


Påmelding

Klikk her for påmelding.


 

Europower.no har mer enn 5.000 digitale abonnenter