1 min read

Jeg har norges største samling av spyposer fra fly

Featured Image

Christian Kamhaug er Avtroppende digital kommunikasjonsansvarlig i Norconsult, og påtroppende markeds- og kommunikasjonssjef i GlobalConnect.

Christian Kamhaug er invitert til å sitte i juryen for ECC Media Awards, og i den sammenheng har vi tatt en prat med han i forkant av Europower Communication Conference.

- Hva jobber du med for tiden?

- Nå jobber jeg med å overføre arbeidsoppgaver til kollegene slik at mine babies - podcasten «Prosjektkontoret», sosiale medier, websidene og nyhetsbrev - fortsatt lever i Norconsult etter at jeg er ute i slutten av april.

- Hvilke sosiale medier bruker du daglig?

- Linkedin, Facebook, Instagram, Snapchat

- Sjekker du Facebook før frokost?

- Ja. Både Facebook og LinkedIn, snap og messenger Jeg har en datter på utveksling i Arizona og hun legger seg omtrent når jeg står opp. Så det er gjerne på morgenen at vi kommuniserer litt på snap og Messenger.

- Hva mener du er den største utfordringen med tanke på kommunikasjon i en bred energibransje?

- Energi har i mye større grad blitt noe også «vanlige folk» er opptatt av. Overgangen til nullutslippssamfunnet, vindmøller, strømpris og energieksport er noe som engasjerer mye bredere nå enn for noen få år siden. Denne økte interessen - på godt og vondt - gjør nok at energikommunikatører må tenke nytt og mye bredere enn tidligere.

- Har du deltatt på ECC tidligere?

- Nix.

- Hva er din forventning til ECC 2022?

- Jeg har aldri deltatt før, så jeg gleder meg mest til å møte spennende folk og høre mer om hvordan mine kommunikasjonsskolleger i bransjen jobber.

- Nevn en fun fact om deg selv

- Mange vet at jeg er en skikkelig flynerd - med en ukentlig podcast om flybransjen - men ikke mange vet at jeg har det som trolig er Norges største samling spyposer fra fly. Og ja - de er alle ubrukte.

-

Tradisjon tro så legger vi til rette for nettverksbygging FØR, UNDER OG ETTER Europower Communication Conference.

Du treffer Christian Kamhaug og mange flere på Europower Communication Conference den 6. april.

Gjennom konferanseintervjuer blir vi kjent med både deltakere og foredragsholdere.

Vi gjør oppmerksom på at Europower har inntekter fra konferansen.

Se hvem som er nominert til ECC Media Awards

ECC Media Awards tildeles personer eller bedrifter i en bred energibransje som har utmerket seg spesielt det siste året. Det deles ut priser innenfor...

[]

VORSPIEL til Europower Communication Conference

Europower Communication Conference arrangeres hos DNV på Høvik den 6. april. Som et vorspiel til konferansen har vi tatt en prat med Anniken Haugen...

[]