1 min read

- Tror jeg er den eneste som både har blitt norgesmester i sjakk og har spilt fotball på Old Trafford.

Featured Image

Ole Petter Pedersen deltar som leder av paneldebatt på Europower Communication Conference, og i den sammenheng har vi tatt en prat med han i forkant av konferansen.

- Hvor jobber du, og hva jobber du med?

- Jeg er relativt ny redaktør og daglig leder i Europower. Så jeg får kombinere journalistikk og fornybar energi sammen med en fantastisk bra gjeng av gode kolleger.

- Hvilke sosiale medier bruker du daglig?

- Facebook, Twitter og LinkedIn. FB har noe av det aller beste på internett, gode spesialgrupper som Jason Isbell Lyrics Discussion Group og det aller, aller verste som uhemmet spredning av falske nyheter. Twitter har fortsatt litt interessant faglig innhold, bare man fjerner alle de anonyme og de som bare mener noe i hytt og pine. LinkedIn har faktisk en del interessant innhold, og Europower har hatt en enorm vekst der i det siste. Så har jeg radiotryne, så Instagram og TikTok er jeg i praksis ikke på.

- Sjekker du Facebook før frokost?

- Jeg spiser frokost litt etter at jeg har stått opp, så svaret er ja. Men aller først sjekker jeg selvsagt nyhetsbrevet fra Europower, som vi sender ut klokka 6 til abonnentene våre hver morgen. Er du ikke abonnent, må du vente litt lenger. Abonnentene er våre viktigste brukere.

- Hva mener du er den største utfordringen med tanke på kommunikasjon i en bred energibransje?

- At 65 prosent i en meningsmåling for VG mener at kraftselskapene har skylda for priskrisen er den umiddelbare utfordringen, og den forsvinner ikke før folk får tillit til hvordan prisene settes. Noe som kan bli svært vanskelig å få til på kort sikt. På lengre sikt, men egentlig allerede nå: hvor viktig det blir at vi får tilgang på langt mer elektrisk kraft i Norge – samtidig som vi bygger om systemene våre slik at vi bruker mye mindre strøm til varme i framtiden. Vi må ha flere tanker i hodet samtidig.

- Har du deltatt på ECC tidligere?

- Nei, og jeg gleder meg!

- Hva er din forventning til ECC 2022?

- En lærerik arena der jeg får anledning til å treffe interessante folk i bransjen.

- Nevn en fun fact om deg selv

- Tror jeg er den eneste som både har blitt norgesmester i sjakk og har spilt fotball på Old Trafford. Ikke samtidig.

--

Tradisjon tro så legger vi til rette for nettverksbygging FØR, UNDER OG ETTER Europower Communication Conference.

Du treffer Ole Petter Pedersen og mange flere på Europower Communication Conference den 6. april.

Gjennom konferanseintervjuer blir vi kjent med både deltakere og foredragsholdere.

Vi gjør oppmerksom på at Europower har inntekter fra konferansen.

 

Se hvem som er nominert til ECC Media Awards

ECC Media Awards tildeles personer eller bedrifter i en bred energibransje som har utmerket seg spesielt det siste året. Det deles ut priser innenfor...

[]

VORSPIEL til Europower Communication Conference

Europower Communication Conference arrangeres hos DNV på Høvik den 6. april. Som et vorspiel til konferansen har vi tatt en prat med Anniken Haugen...

[]